Site icon İlgilendiğiniz her şey…

WhatsApp Web ve Mobilde Karanlık Mod Nasıl Yapılır

WhatsApp Web ve Mobilde Karanlık Mod

WhatsApp Web ve Mobilde Karanlık Mod

 Web İnternet konularından en çok aranan konulardan biri ise karanlık mod mevzusu. Bu yıl itibariyle birçok sosyal medyaya ve uygulamaya kullanım rahatlığı açısından karanlık mod gelmiş durumda. Bizde bu yazımızda hem androidde hemde bugün WhatsApp Web’e yeni gelen bu özelliği göreceğiz. Gelin Whatsapp web ve mobilde karanlık mod nasıl yapılır, görelim.

WhatsApp Web ve Mobilde Karanlık Mod

Daha öncelerde bu uygulamalarda karanlık mod kullanmak için bazı eklentileri veya uygulamaları cihazımıza kurmamız gerekiyordu ancak WhatsApp kendi ayarlar içerisinden yapılabilecek karanlık mod özelliğini getirdi. Mobile, andorid ve ios a yaklaşık 3 5 ay önce gelen özellik web internet sürümüne 8 Temmuz itibariyle bugün gelmiş bulunmakta. Gelin önce mobilde nasıl karanlık mod yapılır görelim.

Whatsapp Web Karanlık Mod Nasıl Yapılır

Android baz aldığımızda önce uygulamaya girmemiz gerekiyor. Uygulamanın ana sayfasının sağ üstteki üst üste 3 nokta simgesine yani seçeneklere tıklıyoruz oradan ayarlara tıklamamız gerekiyor. Ayarlara girdikten sonra sohbet seçeneğine girerek en üstte tema ayarına ulaşıyoruz. O ayara basarak temanızın açık veya koyu renkte olmasını ayarlayabiliyorsunuz.

Karanlık mod mobilde biliniyordu çoktandır ancak web sürümüne ise resmi bir şekilde bugün geldi. Aslında web sürümü daha da basit. Öncelikle şu linkle WhatsApp Web sitesine giriş yapıp kendi hesabınızı QR kodla ilişkilendirmeni gerek. Hesabınıza giriş yaptıktan sonra sol üst tarafta araçların bulunduğu taraftan yine 3 nokta simgesine yani seçeneklere tıklayarak ayarlara girin. Ayarlara girer girmez en üstte tema seçeneğine tıklayarak temanın açık veya koyu olmasını seçebilirsiniz. Bu işlemin detaylı ve kısa videosu ise aşağıda dilerseniz sadece 40 saniyede Whatsapp web sürümünü karanlık mod özelliğine entegre edebilirsiniz.

Exit mobile version