Site icon İlgilendiğiniz her şey…

Link Kısaltarak Para Kazanma – Güvenilir Siteler Hangileridir?

link kisaltarak kazanmak

link kisaltarak kazanmak

 Özellikle evde kaldığımız şu dönemlerde bir çok kişi internetten para kazanma temasıyla ilgilenmekte. Bu temayı kapsayan bir çok yöntemden bahsedebiliriz. Bu konu hakkında “Blog açara para kazanmak mümkün mü?” adlı makalemize de bakabilirsiniz. İnternetten para kazanmak için belli bir kitlesi olan çoğu kişi link kısaltarak para kazanma yöntemini mutlaka kullanır. Gelin bu yöntem nedir ve nasıl kullanılır birlikte görelim.

 

Link kısaltarak para kazanma yöntemi nedir?

 

 Sizinde internette gezerken veya internette bir dosya indirmek istediğiniz zamanlarda bazı linklere tıklayıp reklamlarla karşılaşabilirsiniz ve bu reklamları geçerek gitmek istediğiniz siteye ulaşmış olursunuz. Bir linki reklam gösterdikten sonra ilgili olan adrese götürmek için bir nevi yolunu uzatmaya link kısaltma diyebiliriz.

 Sizin eğer ziyaretçi elde ettiğiniz Youtube kanalınız, bloğunuz, web siteniz veya bir sosyal medya hesabınız varsa bu yöntemi kullanarak belli bir miktar para kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken ziyaretçilerinizin ilgilendiği içeriğe işlerine yarayan bir link koymanız ve bu linkide az sonra göstereceğim güvenilir link kısaltarak para kazanma siteleri aracılığıyla kısaltmak. Bundan sonrası sizin o linke veya linklere ziyaretçi çekerek tıklanma sayısı elde etmek.

 

Bu yöntemle ne kadar kazanabiliriz?

link kısaltarak para kazanma

 Bu yöntemle para kazanırken cpm oranı diye bir birim bulunmakta. Cpm bir sitenin bin tıklanma başına verdiği para miktarını ifade etmekte. Bu miktarlar 1 ila 3 dolar Türk lirasıyla da 9 ile 20 tl arası siteye ve reklamlara göre değişiklik gösterebilir.

 

Peki hangi siteler güvenilir ve daha fazla kazandırır?

 

 Türkiye de kullanılmakta olan bir çok link kısaltarak para kazanma sitesi bulunmakta. Aşağıdaki siteleri de biz güncel olarak tutacağız. Aşağıdaki siteler önerdiğimiz sırayla güncel bir şekilde sıralanmıştır.

Bcvc : Yıllardır bu işi yapan bir çok kişinin aktif olarak kullandığı bu site şuan Türkiye’de cpm oranı olarak eli cömert sitelerin başında gelmekte. Yıllardır ödemeleri aksatmayan her ay belli bir günde çekebilme imkanı sunan bu site gerek reklam sayımı, reklam geçme kolaylığı konusunda tavsiye ettiğim ilk site. Tek eksisinden bahsedersek bu siteyle kısaltılmış linklerde reklamları geçerken bildirimleri açma şartı sunulmakta ve birçok ziyaretçi bildirim açmaktan pek hoşlanmamakta.

Trlink : Yerli bir link kısaltma sitesi olan bu platformda bize son yıllarda sayım, reklam geçme kolaylığı ve güvenilirliği bakımında güzel bir alternatif sunuyor. Cpm oranı bcvc den biraz az da olsa gayet kullanılabilir.

Adfly: Yıllardır çok kullanılan köklü bir site fakat son zamanlarda Türkiye için cpm oranı biraz azaltılmış.

 

İlginizi çekebilecek yazılarımız:  E kitap yazarak Para KazanmaÜcretsiz blog açmak için 12 website

 

Exit mobile version