Site icon İlgilendiğiniz her şey…

Evde Vakit Geçirebileceğiniz En İyi Mobil Strateji Oyunları

en iyi mobil strateji oyunları

en iyi mobil strateji oyunları

Özellikle karantina veya diğer adıyla izolasyon günlerimizde evde bolca boş vaktimiz oluyor. Bu boş vakitleri değerlendirmek için size iki ayrı kişisel gelişim youtube kanalı tavsiyesi yazısı yayınlamıştık ,onlara da buradan ulaşabilirsiniz (12). Bu vakitlerimizde biraz daha hoş vakit geçirmemizi sağlayacak en güncel ve en iyi mobil strateji oyunları için bir liste hazırladık. Bu listemizde son zamanlarda çıkmış olup bu yılın en iyi strateji oyunu olacağını düşündüğümüz mobil strateji oyunları da bulunmakta.

 

1-Legends Of Runnettera

Özellikle LOL sayesinde dünyaca ünlü Riot Games’in oyunu olan bu kart oyunu HeartStone kart oyununa benzemekte. Fakat oynanış kolaylığı, bir çok yeni özellik, efsanevi bir evrenin hikayesi ve en önemlisi de Türkçe dil desteğiyle mobil strateji oyunları alanındaki rakiplerini geçeceği düşünülmekte. 29 nisan da çıkan oyun 1 2 gün içerisinde milyonlara ulaştı. PC İOS Android cihazlarda oynanabilen bu oyunu hemen buradan indirebilirsiniz.

2-SimCity Build

Electronic Games’in en iyi mobil oyunlarından olan bu oyun temelinde kendi muazzam şehrinizi tasarlayabileceğiniz bir oyun. Bu oyunu online veya internetsiz bir şekilde oynayabilirsiniz. Online oynarken görevler yapıp sıralamaya katılabilir, klanlar arası savaş yapabilir, veya şehrinizi büyütmek için ticaret yapabilirsiniz. Dilerseniz hemen buradan indirebilirsiniz.

3-Teamfight Tactics: LoL Strateji Oyunu

Geçtiğimiz ay çıkan yine Riot Games’in yayınladığı bir oyun mobil strateji oyunları dalında kendi oyunuyla yarışacağını düşünüyoruz. Genel olarak farklı özellikli karakterleri karşılaşmalar içinde takımınıza ekleyip takımınızı güçlendirerek en az yenilgiyi alıp düşmanları yerle bir edince kazanabildiğiniz yine güzel bir oyun. Buradan indirebilirsiniz.

4-Clash Royale

Geçtiğimiz yılların en iyi mobil strateji oyunları arasında olan bu oyunumuz genel olarak destenizdeki karakterleri oyuna sürebildiğiniz karşı tarafın kalelerini işgal etmeye çalıştığınız bir oyun. Bu oyuna da göz atabilirsiniz.

5-Clash of Clans

Zamanında çok popüler olan bu oyun hala çok oynanmakta. Temelinde savunma yaptığınız ve birliklerinizle diğer köylere saldırdığınız bir köy inşa ediyorsunuz. Geçtiğimiz yılların en iyi strateji oyunları arasında kendisini sürekli görüyoruz. Buradan inceleyebilirsiniz.

6-Hearthstone

Son olarak strateji kart oyunu dalında kuşkusuz şimdiye kadar en iyi olan bu oyun genel olarak sizi fantezi dünyasının içine sürüklüyor. Bir çok özellikteki destenizden kart çekip oyun alanına sürükleyerek karşı tarafı saf dışı etmeye çalıştığınız alanında tecrübeli bir oyun. Oyunun en önemli eksisi Türkçe dil desteği olmaması bu nedenle gerçekten çok karışık kart özelliklerini anlamayınca oyun çekilebilir bir hal almıyor. Bu konuda da bir çok yeni özelliğiyle Legens Of Runnettera’nın daha fazla oynanabileceği kanaatindeyiz. Buradan inceleyebilirsiniz.

 

 

 

 

 

 

Exit mobile version